Købsvilkår hos Urboks.dk

Priser

Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser. Alle de oplyste priser er inklusiv moms. Urboks.dk kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt.

Levering og forudbetaling

Når din pakke afsendes bliver beløbet hævet på din konto, med mindre varen i lagerstatus er angivet som 'forudbestilt' eller hvis produktet er udsolgt. Ved sådanne tilfælde går der en forudbestilling igang, og du accepterer derfor at beløbet hæves på din konto før afsendelse af pakken.  

Betaling

Hos Urboks.dk tilbyder vi vores kunder at handle med kreditkort via en krypteret forbindelse fra Nets.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb, som regnes fra den dato hvor du modtager varerne.  I forbindelse med en eventuel returnering dækker du udgiften til returporto. Du kan også fortryde ved at nægte modtagelsen af varerne.

Du har 14 dage til at meddele os at du fortryder købet og herefter har du 14 dage til at returnere varerne. Du kan fortryde dit køb, selvom varen er blevet brugt. Herefter er det dog op til Nordic Publisher Group ApS at fastsætte, hvilken værdiforringelse der er sket. Nordic Publisher Group ApS fastsætter en værdi af det brugte produkt, som returneres til dig.

Ved returnering af penge, fratrækker vi fragtprisen og returnerer restbeløbet.

Ifølge købeloven har du som forbruger 2 års reklamationsret.

Reklamationsret

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb, som regnes fra den dag vi registrer din pakke som afsendt. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen sendes tilbage i ubeskadiget stand og i originalemballagen. Originalemballagen må derfor ikke være brudt. I forbindelse med en eventuel returnering dækker du udgiften til returporto. Du kan også fortryde ved at nægte modtagelsen af varerne.

Hvis du får pakken leveret med GLS eller Post Danmark, og du lader pakken ligge på stedet for afhentning, trækkes der et returneringsgebyr på 50 kroner fra dit resterende beløb.

Ved returnering af penge, fratrækker vi fragtprisen (+ evt returneringsgebyr) og returnerer restbeløbet.

Nyhedsbrev

Når du opretter en profil hos Urboks.dk, tilmeldes du automatisk vores nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dette igen. Vi sender max 20 mails om året. 

Specialfremstillede produkter

Bestiller du en af vores vores urkasser, hvorpå du tilvælger at få graveret navn/tekst på urkassen, forfalder fortrydelsesretten i det øjeblik bestillingen foretages og vi begynder at producere dit produkt.

Der er ikke retur og bytteret på specialfremstillede produkter.